Vanha Fazerin Sininen levy SiwastaOli kuuma kesäpäivä vuonna 2010, kun mieli teki kylmää jäätelöä. Siihen kun laittaa suklaarouhetta päälle, niin namia on. Ei muuta kuin suunnaksi Siltamäki ja siellä Siwa. Käteen osui Fazerin Sininen-levy ja Lontoon rae-sellainen. Lujaa vauhtia kotiin ja paketti pakkaseen. Hetken kuluttua ollaan ottamassa sulkaata kouraan, että siitä saa kunnolla rouhetta. Katse kiinnittyy hyvin erikoiseen mainintaan, että onko suklaa menossa vanhaksi? Eikö Fazerin suklaa olekaan laadukasta?

No, jostain syystä ei ole kelvannut kenellekään, kun sitä löytyi Siwan hyllystä. Ei kun suklaa takaisin samantien. Siitä sai kyllä uuden suklaalevyn ja rahat takaisin, mutta vilkaisu hyllyyn osoitti, että jonkun olisi kannattanut vilkaista enemmänkin hyllyyn. Löytyi 10 vanhaa suklaalevyä.

Ilmankos vuosi pari sitten Fazerin Sininen maistui saippualta ja samasta paikasta tuli ostettua.

Marraskuussa 2010 teki mieli namia ja käteen osui tavallisia namipusseja peräti 7 kpl. Kaikki vanhoja. Hyvityksenä 1 ilmainen pussi.

Onneksi hyvitysjärjestelmä on olemassa, mutta se ei ole reilu. Pitäisikö olla vaikkapa 10 nuorta, joista yksi käy tutkimassa namihyllyt ja jos löytyisi vaikka 10 vanhaa namia ja 10 nuorta marssii kukin kassalle mukanaan namipussi tai paketti, niin siinä olisi varmaan pakko antaa jokaiselle nuorelle hyvitys. En ainakaan haluaisi olla se kassamyyjä, joka väittäisi vastaan.

Siwahan on kohta kuin Stockmann, josta saa vanhaa ruokaa ja vanhoja kukkia. Onkohan niissä edes koivuhalot tuoreita?

Myöhemmin kyseinen Siwa lopetti kannattamattomana. Olikohan muutkin äänestäneet jaloillaan "reilun" hyvitysjärjestelmän puolesta?

Google

[Etusivu] [Kartta] [Sisältö] [Uutiskuvat] [Kilpailu] [Hauskat kuvat ja videot] [FAQ ja käyttöehdot]

frank (at) dlc.fi

Päivitetty 3.11.2010 13:06